Behandelingen

Gratis consult bij arts

Denk je na over een cosmetische behaneling? Kom dan een keer langs voor een vrijblijvend consult. De arts geeft je direct een goed, eerlijk en helder beeld van de behandelmogelijkheden.

Botulinetoxine (botox)

Door een botoxbehandeling kunnen spieren ontspannen en lijnen en rimpels verminderen. Storende fronsrimpels of kraaienpootjes? Met botox krijg jij je frisse en open blik weer terug!

Male Botox

Steeds meer mannen boeken een botoxbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van een flinke fronsrimpel, de lijnen op het voorhoofd, of het behandelen van kraaienpootjes. Botox is een mooi en veilige methode om een frissere en openere blik te creëren.

Fillers

Verliest je huid aan volume en elasticiteit? Fillers op basis van hyaluronzuur geven de huid haar volume terug door het opvullen van lijnen, groeven of plooien in het gezicht. Ook kan het ingezet worden voor vollere lippen of een minder vermoeide blik bij een diepe traangoot.

Profhilo

Wil jij een strakkere huid, zodat je er jonger en frisser uitziet? Met een Profhilo behandeling wordt je collageen aanmaak gestimuleerd en je huid gehydrateerd. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos.

Skinbooster

Mist je huid een natural glow, of kun je wel een oppepper gebruiken? Dan is de Hydromax Skinbooster iets voor jou! Hydromax is een dunne hyaluronzuurbehandeling die je huid boost en intens hydrateert.

Medische injectables

Heb je last van overmatig zweten? Of van hoofdpijnen of tandenknarsen? Met de medische injectables (botox) bij Finezza Esthetiek kunnen deze klachten gemakkelijk en veilig verholpen worden. 

Finezza Stappenplan

Bij Finezza werken wij met veel persoonlijke aandacht en nemen wij de tijd voor jou en je behandeling. Op deze manier krijgen we de mooiste resultaten!