Je eerste keer bij Finezza Esthetiek

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een (cosmetische) behandeling bij Finezza Esthetiek. U bent van harte welkom en we ontvangen u graag met open armen!

Wij bieden verschillende behandelingen en we leggen u er graag alles over uit. Op deze manier kunt u een behandeling kiezen die het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen. 

Wij bieden momenteel 3 soorten behandelingen aan:

  • Botoxbehandelingen: door botox in specifieke spieren te injecteren, ontspannen de spieren en gaat uw huid er gladder uitzien en verzachten uw rimpels of lijnen.
  • Fillerbehandelingen: door fillers op basis van hyaluronzuur te injecteren kunnen gebieden waar volumeverlies is opgetreden (terug) aangevuld worden of uw gezichtscontouren kunnen geaccentueerd worden.
  • Skinboosters: deze speciaal ontwikkelde hyaluronzuur injecties kunnen helpen om de conditie van de huid te optimaliseren door de huidstructuur te verfijnen, de elasticiteit te herstellen en het vochtgehalte van uw huid te verbeteren.

Intake

Wanneer u bij ons een afspraak heeft gemaakt, zullen we altijd eerst een vrijblijvend consult doen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, en wat de verschillende behandelingen voor u zouden kunnen betekenen. Ook nemen we uw gezondheid door, om er zeker van te zijn dat u een cosmetische behandeling veilig voor u is. Is het uw eerste keer en vindt u het allemaal nog wat spannend? Of wilt u er graag nog wat langer over nadenken? Dat kan, dan houden we het bij alleen een consult, en dan kunt u, wanneer u er klaar voor bent, een afspraak inplannen voor de behandeling.

Soms kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om uw gewenste resultaten te behalen. Dit zullen we dan met u bespreken en samen stellen we vervolgens een uitgebreid behandelplan op.

Behandeling

Voorafgaand aan sommige fillerbehandelingen wordt een verdovende creme aangebracht, welke we enkele minuten laten inwerken. Na desinfectie, brengen we het product (botox of filler) in of onder uw huid in door middel van meerdere injecties op verschillende plaatsen. De hoeveelheid en locaties zijn afhankelijk van het type behandeling.

Controle

Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw behandeling en het resultaat. Daarom bieden wij u standaard een controle afspraak aan 2 tot 3 weken na uw behandeling. Hierin zullen we samen het behandeleffect evalueren en indien nodig kunnen we de ‘puntjes op de i’ zetten.  

Wilt u meer weten over hoe wij werken bij Finezza Esthetiek, lees dan ook het Finezza Stappenplan voor meer informatie. 

Hopelijk bent u na het lezen enthousiast geworden en mogen wij u binnenkort bij ons verwelkomen. 

Bekijk hier de reviews van de mensen die u al voor zijn gegaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *