Voorstellen Finezza

Even voorstellen en leer ons beter kennen!

Hoi, super leuk dat je een kijkje neemt bij Finezza Esthetiek! 

Wij vinden het altijd geweldig om jou te leren kennen als je bij ons in de stoel zit of ligt. Wat houd je bezig? Wat zijn je passies? Wat wil je bereiken? Er ontstaan vaak hele mooie gesprekken. 

Maar eerlijk is eerlijk, voordat jij in die stoel plaats neemt, vindt je het wellicht fijn om alvast een kleine voorsprong te nemen en al iets meer over ons te weten te komen. Lees snel verder! 

Inge Apon

Ik ben Inge Apon, de cosmetisch arts en eigenaresse van Finezza Esthetiek. Ik heb mijn geneeskunde studie in Rotterdam gedaan en tijdens mijn studie had ik al veel interesse in de esthetiek en functie van het gelaat. Het is geweldig hoe ons lichaam in elkaar steekt, de anatomie is werkelijk prachtig! 

Ondanks dat ouder worden een normaal proces is, zijn we niet altijd even blij met het verloop daarvan. Ik ben van mening dat het doel van een cosmetische behandeling moet zijn om jou weer mooi jezelf te laten zijn, en niet om iemand anders van je te maken. Onze uniekheid is juist wat ons zo mooi maakt!

“In mijn werk vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor jou, en echt te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Ik streef naar een mooi, natuurlijk resultaat waardoor je weer gaat stralen. Tevreden zijn over je uiterlijk geeft zelfvertrouwen en kracht om die dingen te bereiken die je gelukkig maken.”

Het geweldige van mijn eigen kliniek hebben, is dat ik bovenstaande waarden en ideeën over goede zorg leveren direct in de praktijk kan brengen. Ook vind ik het ondernemen een geweldige, nieuwe uitdaging. Ik ben altijd al een bezig bijtje geweest, ik houd van mezelf uitdagen en ik ben niet zo goed in ‘niets doen’. Daarom doe ik ook wetenschappelijk onderzoek en ben ik bestuurslid van een internationaal netwerk voor jonge professionals.

Oké, genoeg serieus gebabbel! Hier een paar dingen die je waarschijnlijk echt nog niet van mij wist:

  1. Ter ontspanning vind ik het heerlijk om een balletje te slaan op de tennisbaan, of kun je me met een rood hoofd voorbij zien zoeven op mijn hardloopschoenen in de omgeving van Papendrecht. 
  2. Toen ik jong was, ben ik meervoudig Nederlands Kampioen twirlen geweest in verschillende disciplines. Ken je deze sport?
  3. Voordat ik aan mijn geneeskunde studie begon, heb ik een jaar Biomedische Wetenschappen in Antwerpen gestudeerd. Zou ik daar die af een toe opduikende zachte ‘g’ vandaan hebben?
  4. Op een mooie zomerdag haal ik af en toe mijn scheurijzer (motor) uit de garage voor een ronde door de polders, levensgevaarlijk!
  5. ’s Nachts mag je me altijd wakker maken voor ijs met caramel! Heerlijk!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, je beter te leren kennen en je te laten stralen!

De beste resultaten behaal je samen!

Dus als je bij ons langs komt, kun je ook deze mooie mensen tegenkomen!

Charell Smits, Finezza Esthetiek Delft

Als gedreven powervrouw heeft Charell Smits in 2017 The Skin Bar in Delft opgericht. Charell is orthomoleculair huidspecialist en heeft bergen vakkennis in huis om jouw huid te verbeteren. 

“Ik heb een enorme passie voor het verbeteren van jouw huid. Een gezonde, egale, stralende huid geeft namelijk zelfvertrouwen en kracht. Ik geloof dat iedereen die mooie huid kan krijgen. Dit bereik je alleen niet in één enkele behandeling, dat is een proces.”

Het doel van de dames van The Skin Bar [en waarom deze samenwerking ook zo geweldig is] is jou met meer liefde naar je huid te laten kijken en zelfverzekerd je leven te leiden. Geweldig toch!

Demi Spaander portret

Naast Charell, staat ook de jonge, ambitieuze Demi Spaander voor jou klaar om je te laten stralen! Demi’s passie is om samen met jou te werken aan je zelfbeeld en je een gelukkiger mens te maken. Je kunt bij haar terecht voor iedere huid-verbeterende behandeling, maar ook voor het optimaliseren van je eetpatroon.

“Binnenkort studeer ik af als diëtist omdat ik voeding een onmisbaar en super interessant aspect vind van huidverbetering. Jouw eetpatroon is ontzettend belangrijk voor een gezonde huid. Ik kan jou helpen je voedingspatroon haalbaar te optimaliseren voor het beste resultaat. Zowel voor je huid, als om je energieker te voelen.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze dames voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens een kijkje op hun mooie website bomvol tips!

Marijke Corvers

Op de locatie in Papendrecht werken we samen met Marijke Corvers, van True Skin Beautystudio. Marijke werkt al sinds 2001 als schoonheidsspecialiste.

 “De beautybranche is altijd mijn passie geweest en in 2005 heb ik dan ook besloten mijn droom uit te laten komen en mijn eigen beautystudio te beginnen. Dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. “

Marijke houdt ook van een persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer in de salon. Je kunt bij haar terecht voor uitgebreid pakket aan diverse gezichtsbehandelingen, (hotstone) massages, spraytan en ontharen. Bij je eerste bezoek volgt er altijd eerst een analyse van de huid en bespreekt ze je wensen. Als je na de behandeling totaal ontspannen en met een stralende huid de Beautystudio verlaat, is Marijkes missie geslaagd! 

Wil je meer weten over Marijke en wat zij jou kan bieden, bezoek dan ook eens haar website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *