Huidbehandelingen

Huidbehandelingen

Bij het ouder worden verliest de huid elasticiteit en kan deze droger en onregelmatiger gaan aanvoelen. De speciaal ontwikkelde injectables, ook wel skin boosters genaamd, zijn opgebouwd uit biologisch afbreekbaar hyaluronzuur. Zij kunnen helpen om de conditie van de huid te optimaliseren door de huidstructuur te verfijnen, de elasticiteit te herstellen en het vochtgehalte van de huid te verbeteren.

In onze kliniek bieden wij twee verschillende skinbooster behandelingen aan, namelijk Profhilo® en HydroMax (Stylage®).

Profhilo

Om de huid te hydrateren, te laten stralen en er gezond uit te laten zien, kunt u kiezen voor de Profhilo® behandelingen.

Voor het beste resultaat adviseren wij minstens 2 behandelingen te ondergaan met een tussenpoos van 1 maand. De resultaten van de behandeling zijn het duidelijkst zichtbaar ongeveer 4 weken na de tweede behandeling. Daarna blijven de resultaten ongeveer 12 maanden zichtbaar, waarbij het effect in de laatste maanden geleidelijk afneemt. 

HydroMax (Stylage)

HydroMax van Stylage® is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van intense dehydratie en bij verslapping van de huid. Het kan gebruikt worden in het gezicht, de hals en het decolleté gebied.  

De resultaten houden gemiddeld ongeveer 2-4 maanden aan, afhankelijk van leefstijl, leeftijd en huidtype.