Over ons

Dokter Inge Apon, cosmetisch arts
Drs. Inge Apon, cosmetisch arts

Finezza

Mooi jezelf zijn

‘Finezza’ is Italiaans en betekent ‘finesse’. Italië staat bekend om zijn kunst, schoonheid en oog voor detail. Finezza weerspiegelt deze manier van handelen in onze kliniek: met finesse worden de mooiste resultaten behaald.

Drs. Inge Apon (BIG-registratienummer: 19921902101) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Epidemiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar Geneeskunde studie had zij al veel interesse in de esthetiek en functie van het gelaat en heeft ter verdieping verschillende masterclasses in de anatomie en aangezichtschirurgie gevolgd. Na haar studie heeft zij veel werkervaring opgedaan als arts-assistent Chirurgie en Plastische Chirurgie.

Naast haar werk als gepassioneerd cosmetisch arts houdt Inge zich bezig met wetenschappelijk onderzoek naar uitkomstgerichte zorg voor patienten met een lip- en of gehemeltespleet (schisis). Zij is auteur van meerdere artikelen die gepubliceerd zijn in internationale tijdschriften en heeft op verscheidene congressen haar werk gepresenteerd. Zij is tevens bestuurslid van een internationaal netwerk voor jonge onderzoekers met een interesse in uitkomstenregistratie en management.

“Tijdens het consult en de behandelingen vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor de klant en aandacht te hebben voor jouw wensen en verwachtingen. Ik streef naar een mooi, natuurlijk resultaat waardoor je weer gaat stralen. Tevreden zijn over je uiterlijk geeft zelfvertrouwen en kracht om die dingen te bereiken die je gelukkig maken.”

Nieuwsgierig geworden wat drs. Apon voor jou kan betekenen?