Reviews

Meer dan tevreden 😊

Rated 5 out of 5
15 november 2022

Inge zorgt ervoor dat je op je gemak bent en luistert goed naar wat je wilt. Daarna start zij de behandeling die ze zorgvuldig doet en bij iedere stap legt ze uit wat ze gaat doen. Het resultaat is iedere keer weer fantastisch! Ik blijf zeker bij Inge komen voor een onderhoudsbeurtje eens in de 5 maanden!

Daphne

Ontzettend tevreden

Rated 5 out of 5
31 augustus 2022

Inge geeft goede uitleg en advies over alle mogelijkheden die er zijn om jezelf “puur en natuurlijk” eruit te laten zien. En wat ben ik blij met het resultaat. Mijn gezicht straalt rust uit en ik zie er jonger uit! Jezelf mooi maken komt van binnenuit vind ik, maar Inge maakt je zo mooi dat het er natuurlijk uitziet. Goede uitleg, geduld en eerlijk. Een aanrader!

Margareth

Tevreden

Rated 5 out of 5
8 december 2023

Zeker aan te raden en zeer tevreden!

Lay

Super tevreden 😊

Rated 5 out of 5
12 december 2022

Inge stelt je op je gemak,neemt de tijd evt.voor je vragen en luistert wat je wilt,ze legt duidelijk uit wat ze stap voor stap gaat doen.ze geeft je persoonlijke aandacht en neemt de tijd voor je.

met een puur en natuurlijke uitstraling als eind resultaat . Een fantastische lieve eerlijke meid wie haar vak kent. Een aanrader waar ik zeker blijf terug komen

Marina

Heel erg Tevreden!👌

Rated 5 out of 5
12 december 2022

Ik kom samen met een vriendin speciaal uit Zeeland om door Inge behandeld te worden.

Zij neemt de tijd voor je en bespreekt uitgebreid wat de wensen en verwachtingen zijn.

Het resultaat is dan ook fantastisch 🤩!

Ik ben vaste klant en blijf zeker terugkomen.

Andrea